İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Sabiha Hamdi Türkay İlkokulu

Ock

Okulumuz Sabiha Hamdi Türkay İlkokulu 3/B sınıfı ile öğretmen ,öğrenci ve veli iş birliği içinde enerji tasarrufu ile ilgili etkinlikler kamu spotu, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çizgi film ve alandaki aktif çalışmalarla devam ediyor. Tasarruf Avcıları iş başında!

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100'üncü yıl dönümünü kutladığımız bugün, millet olarak iftihar günümüzdür. Cumhuriyetimizin banisi ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Millî Mücadele'nin fedakâr kahramanları başta olmak üzere milletimize ve devletimize hizmet etmiş bütün devlet adamlarımızı, aziz vatanımızı bizlere emanet eden kahraman şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.

Ekm

Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.