T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Sabiha Hamdi Türkay İlkokulu

Mustafa ÇELİK - OKUL MÜDÜRÜ

 

Mustafa ÇELİK

 

  1974 Amasya – Taşova doğumlu olan Mustafa ÇELİK, ilkokulu Karabük Köyünde, Liseyi Üsküdar İmam Hatip Lisesi’nde, Fakülteyi de memleketinde Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Amasya Eğitim Fakültesi’ni okurken 22 ay Amasya Müftülüğü’nde kadrolu olarak İmam Hatiplik yaptı.

  1999 yılında öğretmenlik mesleğine Sultanbeyli Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda başladı. 2005 yılına Şehit Öğretmen İzzet Yüsel İlköğretim Okulu’nda öğretmen olarak tayin oldu. 2007 -2008 yılında  Ö. Melahat Hüdai Gürbüz İlköğretim Okulu’nda görevlendirme müdür yardımcılığı yaptı. 2008 yılında 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda 5 ay müdür yardımcısı olarak görevlendirildikten sonra Mart 2009’dan itibaren Yenidoğan Mevlana İlköğretim Okulu’nda kadrolu müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Haziran 2009’da Yenidoğan İlköğretim Okulu’nda aynı göreve getirildi. 2014 yılında isteğe bağlı olarak K. İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu’na tayin olduktan sonra Temmuz 2016’da okulumuza müdür olarak görevlendirilmiştir.

  2002 – 2007 yılları arasında izci liderliği yapmıştır. Çeşitli derneklerde gönüllü olarak çocuk ve gençlik faaliyetlerinde görev almıştır. Müziksel kabiliyetini ney üflemeye kadar ilerletmiştir.

   Evli ve beş çocuk babasıdır.